Blogg

RSS

Mäklare i Sundsvall gör ett bra jobb

29 Jan 2023

Mäklare som jobbar i Sundsvall har rykte om sig att göra ett bra jobb. Vill du köpa en bostad eller en fastighet så är det till någon av dem du ska vända dig.

Det är inte alltid så lätt att köpa en bostad eller en fastighet. Har du ingen kunskap själv så kan det vara riktigt svårt. Det är mycket som ska stämma och det ska vara en bra byggnad som inte har för mycket fel som ska åtgärdas. Är det till exempel fuktskador kan det orsaka många problem.

Det är dock inte mäklarens uppgift att upplysa dig om alla fel som kan finnas i en byggnad du är intresserad av. Deras skyldighet är bara att förmedla pris och intresse. Vid eventuell försäljning åligger det även dem att skriva ett avtal som håller sig till alla de regler som finns runt en fastighetsförsäljning.

Mäklare i Sundsvall är som mäklare över hela landet

När du är intresserad av ett objekt som en mäklare i Sundsvall visar dig så är det upp till dig att kontakta en person som är bra på att gå igenom en fastighet och se om det kanske finns några uppenbara fel där.

En annan bra sak med att undersöka din byggnad är att du vet vad du har att vänta dig när det gäller reparationer i framtiden. Då kan du ta med det i beräkningen när du lägger ditt bud. Eller är med i en budgivning som ökar. Det är den en mäklare håller i. Mer om mäklare kan du hitta på denna sida: mäklaresundsvall.net

Alltid rent hemma med hjälp av en städfirma i Uppsala

27 Sep 2022

Tänk att kunna avsluta arbetsveckan utan att tänka på att man måste hem och veckostäda. Det kan bli verklighet om man väljer att anlita en städfirman i Uppsala.

Att komma hem till en smutsig och stökig bostad i Uppsala efter en lång och slitsam arbetsvecka är inte alls roligt. Då blir det svårt att slappna av och det är lätt att man i stället blir irriterad och stressad. Genom att överlåta hemstädningen till en professionell städfirma slipper man detta.

I stället får man viktig tid över till annat och kan enkelt bjuda hem vänner på middag utan att behöva skämmas över städningen. Väljer man veckostädning regelbundet varje vecka hinner man inte ens uppleva att det blir smutsigt. Men behoven kan se olika ut och de flesta städfirmor är därför väldigt flexibla.

Så mycket kostar det att anlita en städfirma i Uppsala

Att anlita en städfirma är idag inte särskilt dyrt tack vare rutavdraget. Hur mycket det kostar att anlita en städfirma i Uppsala beror på hur ofta man vill ha städat och hur stor bostaden är. Anlitar man en städfirma regelbundet varje vecka brukar man få ett bättre pris än om man bara gör det lite då och då. Vanligt är att man prenumererar på tjänsten.

Städning av toalett och kök, dammtorkning och rengöring av golven brukar vara det som ingår i en hemstädning. Vill man också ha hjälp med sådant som tvätt och strykning, rengöring av kyl och frys och fönsterputsning tillkommer det en extra kostnad.

Anlita en proffsig flyttfirma på Gotland

17 Jul 2022

Bekymra dig inte över den kommande flytten, för du kan enkelt kontakta en proffsig flyttfirma på Gotland som tar hand om allt så att du kommer iväg smidigt.

Alla tilläggstjänster, som packning, uppackning, städning och magasinering kan du fråga om i förväg. Ta reda på vad tjänsterna kostar och anlita flyttföretaget för allt. Du kan till exempel magasinera möbler som du inte får plats med i din nya lägenhet på Gotland. Då finns de kvar tills du har kommit i ordning med det viktigaste.

Om du tillhör dem som borde ha rensat bättre och kastat gamla dokument och annat, behöver du inte gräma dig över det. Magasinera bara de kartonger du inte för tillfället behöver. Allt annat, det du ska ha kvar, kan du lägga i kartonger som du märker upp efter rum, t.ex. badrum eller kök, så är det lättare att få allt på rätt plats direkt sedan.

Flyttfirman hjälper dig

Allt är ganska kaosartat om man ska förena flytt med jobb eller studier. Om du flyttar i samband med en separation eller ett dödsfall, kan det behövas en trygg flyttfirma som sköter allt det praktiska. De som jobbar med flytt av personliga tillhörigheter kan hjälpa dig när du packar ner allt och du kan tala om vilka saker du vill magasinera.

Många gånger flyttar man av personliga, glada orsaker. Det kan vara ett nytt jobb eller en ny kärlek. Flyttfirman lyfter, transporterar och magasinerar, så bara beställ önskade tjänster, så får du proffs som gör allt det tunga jobbet. Kontakta denna flyttfirma för att underlätta din flytt: flyttfirmagotland.nu

Beställ magasinering på Lidingö inför jorden-runt-resan

25 May 2022

På jorden-runt-resan vill du inte behöva oroa dig för dina saker som väntar där hemma. Magasinering på Lidingö gör att du kan fokusera på det som är viktigt.

Får du äntligen möjlighet att lämna Lidingö och göra den där långa jorden-runt-resan efter flera års lockdowns och reseförbud? Då funderar du säkert på vad du ska göra av alla grejer så länge. Innan pandemin hade du råd att låta lägenheten stå tom under din resa, men nu behöver du hyra ut den. Det du däremot inte vill hyra ut är dina privata ägodelar.

Magasinering på Lidingö är lösningen. Du kan förvara hela ditt bohag på en och samma plats under din resa, utan att behöva oroa dig för sakerna under tiden. En seriös aktör erbjuder tempererade, låsta och försäkrade lokaler för magasinering som gör att du kan koncentrera dig helt på att ta del av den spännande värld du besöker. Njut istället för att gå runt och oroa dig för hur farmors gamla linnedukar mår.

Så slipper du välja mellan lyxhotell och magasinering på Lidingö

Magasinering på Lidingö behöver inte heller vara särskilt dyrt. Nu när det blivit okej att ta ut marknadshyra för andrahandsuthyrning kommer du både ha råd med fina hotell när du tröttnat på backpackerlivet, och betala kostnaden för magasinering.

Så njut av livet nu, när världen äntligen öppnar upp igen. Och när du är redo för att komma hem står dina saker där tryggt och väntar. Om du ens vill ha dem längre, efter alla nya intryck din resa skänkt dig.

Överlämna till flyttfirma på Södermalm

20 Mar 2022

Det är inte bara vid flytt till annan bostad som en flyttfirma i Södermalm kan hjälpa till. För den som behöver magasinera sina möbler under en tid finns även den lösningen att beställa.

Anna sprang ut till postlådan så snart postbilen åkt sin väg. Det hon väntade på låg där i lådan tillsammans med reklam och räkningar. Väl inne öppnade hon innan hon fått av sig skorna. Sen skrek hon rakt ut av glädje. Hon hade kommit in på reseledarutbildningen på Cypern. Äntligen kunde hennes nya spännande liv börja. Kanske fick hon jobb direkt efteråt. Hon hoppades det iallafall.

Då hon varit så ivrig hade hon redan kollat upp allt som behövde göras inför utbildningen. Lägenheten hade sagts upp på vinst och förlust. En flyttfirma hade kontaktats på Södermalm då de hade de tjänster som Anna behövde använda sig av.

Flyttfirman på Södermalm fixade allt

Nu kunde hon sätta igång bollen och få allt på plats. Flyttfirman kontaktades och ett datum sattes för den magasinering hon beställt. Hon hade tänkt ut allt. De skulle komma till lägenheten dagen efter att hon åkte till Cypern. Mamman hade lovat att låsa upp för firman både när de hämtade sakerna och när de skulle flyttstäda. Sen skulle hon lämna tillbaka nycklarna till hyresvärden.

Anna var så tacksam över denna lösning flyttfirman erbjöd. Nu kunde hon i lugn och ro packa hemma för både magasineringen och resan. Sova hemma ända till sista natten och på så vis känna en frid och låta nerverna lugna sig en aning.

Spara tid och anlita flyttstädning i Stockholm

14 Feb 2022

Det är slitsamt och tar lång tid att göra en flyttstädning. Hur lång tid det tar beror givetvis på hur stor yta det är de ska städa och hur många de är. Med flyttstädning i Stockholm sparar du tid.

Om någon påstår att det är enkelt att flytta, då ska du spärra upp öronen och lyssna på vad de har att säga. Antagligen kommer du få höra hur de, direkt från start, tog hjälp med hela flytten. Både bärandet, men även den så krävande flyttstädningen. Vill man ha en enkel flytt är det just vad man behöver göra. Påstår någon att det är enkelt att flytta och sköta allting ensam, då kan du anta att den ljuger. Det är långt ifrån enkelt och det tar väldigt mycket tid. Även för proffsen på städfirman som sköter flyttstädningen tar det tid. Där har de dock kunskap om städning plus att de ofta är fler än en som gör det. Ju fler som städar, desto snabbare går det. Ta hjälp med flyttstädning i Stockholm.

Flyttstädning med rätt medel

En städning kräver väldigt mycket av en, ännu mer om det är en flyttstädning. För att kunna visa hemmet från dess bästa sida ska det skina. Man behöver ha rätt sorts medel för de olika ytorna. Detta är något de på städfirman själva har med sig. Du behöver alltså inte oroa dig över vilket medel du ska köpa eller vilka som funkar och är mest effektiva. Flyttstädningsfirman har full koll på hur de ska få det helt rent.

Extra hjälp av en flyttfirma på Östermalm

21 Nov 2021

Behöver du ett par extra muskler som tar hand om din flytt? Känner du redan av tanken på hur trött du är? Allt det är såklart möjligt med en flyttfirma som hjälper dig igenom det på Östermalm.

Vem ska man ringa för att be om hjälp? Man skulle haft lite fler vänner med stora muskler. För det är lite det som behövs när man står inför en flytt. Alla tycks dra sig undan när man ska flytta. Undrar om det är för att undvika att bli frågade om de kan hjälpa till? Nej, inte denna gången. Denna gången löser man det själv. Man är långt ifrån ensam, för man får hjälp av en flyttfirma som tar hand om det mesta åt en. Flyttfirman har de musklerna man behöver för att genomföra flytten. De är upplärda hur de ska bära utan att skada sig själva eller dina saker. Dina saker kommer vara i goda händer när du ska kontakta en flyttfirma på Östermalm.

 

Vad ska man tänka på när man anlitar flyttfirma?

Egentligen behöver du inte oroa dig över så mycket när du anlitar en flyttfirma. För de gör allt det åt dig. Flyttfirman har med sig sin egen bil. De har med sig bärverktyg om det behövs. Har du någon tung sak bör du nämna det innan. De kan behöva extra hjälp och det kan komma att kosta extra. Få även allt nedskrivet på ett papper så ni slipper missförstånd. Välj inte den billigaste flyttfirman. Det betyder inte alltid bra.

Varför sker en vårdnadstvist?

25 Jul 2021

Varför sker en vårdnadstvist? Att föräldrar - vårdnadshavare - träter i samband med en skilsmässa är inte ovanligt. Normalt så handlar det om att man kanske bråkar om rent ekonomiska saker: vem ska ha huset, båten, sommarstugan, tvn och soffan? Men, det finns alltid en risk att bråken även inkluderar det man älskar mest: sina barn.

Vid en skilsmässa så har man gemensam vårdnad om sina barn. Det som skiljer är att barnen har två fasta punkter i tillvaron snarare än ett enda hus. Tillsammans fattar man sedan alla viktiga beslut om barnens framtid och man hittar en logistik som fungerar - var ska barnen bo lejonparten av tiden, hur ofta ska barnen bo hos den andra föräldern och hur gör man rent ekonomiskt om det exempelvis finns behov av underhållsstöd?

Men, i vissa fall fungerar det inte. Något som ofta kan härledas till samarbetsproblem som i sin tur kan härstamma från andra känslor. En skilsmässa är upprivande och i synnerhet de som kommer som en följd av ett svek. I sådana fall kan barnen komma att användas som ett slags slagträ i syfte att hämnas en oförrätt. Har exempelvis otrohet varit ett bakomliggande skäl till skilsmässan så kan känslorna ta överhand. Det är ett skäl till varför en vårdnadstvist kan äga rum.

Man kan även vända på detta: den som blivit sviken kan plötsligt sluta att höra av sig, sluta svara på sms, baktala den andra föräldern inför barnen, inte hämta/lämna eller exempelvis hela tiden skylla på olika saker till varför barnen inte kan komma. Där och då kan den andra söka om ensam vårdnad, inleda en vårdnadstvist och göra den med mandat som ligger i att den andre uppvisar klara samarbetsproblem.

Vårdnadstvist på grund av hot och våld

Utöver detta så finns även andra, mer självklara skäl till varför en vårdnadstvist äger rum i Sverige. Om en förälder är våldsam mot barnen - eller den andra föräldern - så ska barnen inte vistas i den miljön. Samma sak om det finns ett missbruk, om det finns misstanke om sexuella övergrepp, om det finns allvarlig psykisk sjukdom, om det pågår grov kriminalitet eller om föräldern planerar exempelvis kidnappning till ett annat land. Dessa skäl är naturligtvis extremt giltiga och där kan processen också snabbas på: där är nästan ensam vårdnad ett måste fram till dess att den andre föräldern ändrat och fått rätsida på sitt liv.

Samarbetssamtal erbjuds vid en vårdnadstvist

Skälen till en vårdnadstvist kan variera, men det finns även andra vägar att gå än att mötas i rätten. Om det handlar om samarbetsproblem och om en kommunikation som nått vägs ände så kan samarbetssamtal vara en nyckel för att låsa upp dörrarna. varje kommun i Sverige erbjuder sådana och där man som förälder - tillsammans med sakkunniga från Socialtjänsten - får sitta ned och försöka hitta lösningar. Det kan krävas många samarbetssamtal - och det får också lov att göra det - innan en lösning hittats. Påfallande många tvister avslutas genom detta. Ett väldigt bra alternativ som verkligen rekommenderas. Man ska veta att en vårdnadstvist alltid har en osäker utgång och att det handlar om en stor prövning. Inte minst för barnen.

Dags att flytta till större lokaler

9 Jun 2021

Att byta lokal medför mycket jobb. Men samtidigt innebär det förhoppningsvis att det går bra för företaget. Hur gör man då för att flytten ska gå så smidigt som möjligt för alla inblandade?

Att börja i tid är en bra början. Mycket ska göras innan allt är på plats i de nya lokalerna. Finns företaget i huvudstaden med omnejd kan man söka på nätet på komplett kontorsflytt i Stockholm. Skicka en förfrågan till de mest intressanta flyttfirmorna. Få information om tjänster och priser för att sedan bestämma vilken som passar bäst för ändamålet.

Träffa en representant för flyttfirman för att gå igenom vad som önskas. Här kan man välja hur mycket hjälp som behövs. Ofta vill man som företagare själv packa viktiga dokument och annat. Tänk på att inte packa för tungt och att märka kartongerna noga så det blir lätt att hitta när det är dags att packa upp. Kolla med flyttfirman om de har flyttkartonger att låna. Något som gör det lättare för flyttpersonalen.

Viktigt med trygghet

Det är alltid bra att höra sig för med andra som hyrt in flyttfirman för att få recensioner. För visst känns det skönt att veta att de hanterar allt försiktigt? Bra företag har alltid en försäkring som ger extra trygghet för kunden.

Att planera tillsammans med flyttfirman i vilken ordning sakerna ska flyttas kan göra det möjligt att fortsätta jobba utan stopp. Varför inte passa på att boka in flyttstädningen när man ändå håller på? Det frisätter tid för annat som måste göras.

Med flyttfirmans hjälp går flytten som smort

16 Feb 2021

Bävar du inför den kommande flytten? Då kan det vara aktuellt för dig att anlita flytthjälp. Då kommer du att slippa mycket av den krypande stress som brukar infalla sig innan det är dags.

Om du har flyttat ett par gånger tidigare i ditt liv så vet du hur jobbigt det kan vara. En flytt kan vara otroligt stressande men även tung emotionellt. Det är inte alltid som man flyttar frivilligt och då kan det vara mycket känslor inblandade. Till exempel om man har har blivit dumpad och måste flytta från sin partner. Det kan också vara ekonomiska skäl till att man måste flytta till en billigare lägenhet eller ett mindre hus.

När dagen närmar sig för flytt vill man inget hellre än att slippa eländet och som med magin från en trollstav förflytta sig till sitt nya iordningställda, välstädade och rofyllda hem. Om det är precis vad du verkligen önskar sig så bör du anlita en flyttfirma som kan hjälpa dig med flytten.

Även flyttstädning utförs

Om du har tagit det kloka beslutet att använda dig av flytthjälp så kommer du känna hur pulsen trappas ned och att du istället kan fokusera på det nya hemmet. Det finns möjlighet att ordna med en helhetslösning så att du kan få hjälp med allt som ska göras inför, under och efter flytten. Allt kommer att packas ned och transporteras till nya adressen och även flyttstädning utförs åt dig, så du slipper lyfta ett finger.

Slipp städningen när du flyttar

20 Jan 2021

Flyttstädningen är en av de viktigaste elementen under en flytt. Men det är också det som får minst uppmärksamhet när man ska flytta ut ur ett boende. Så här gör du för att förenkla din flytt.

Det blir mer och mer vanligt att man väljer att anlita flyttstäd i Göteborg istället för att städa själv. Anledningen är ganska logisk. När man flyttar är det mycket att göra och tänka på. Man brukar säga att ingen vet vad de har tills man flyttar. För det är då alla prylar kryper fram och bildar stora berg av krimskrams. Bland detta ska man välja vad som ska med, vad som ska ges bort och vad som ska säljas.

Ju längre man har bott i hemmet, desto mer grejer. I hela kalabaliken orkar man inte städa, och orkar man så finns det heller ingen plats för det. Det måste ske när man skjutsat iväg lasset in i flyttbilen.

Anlita flyttstäd i förväg

För att du inte ska behöva oroa dig över hur och när städningen ska ske så kan du programmera en professionell flyttstädning. Kontakta firman och meddela när du tror att boendet kommer att vara tomt så att de kan städa. Det bästa med att anlita en städfirma är att de använder egna produkter och arbetar snabbt och effektivt. Personalen känner också till vilka krav som ställs för att de nya ägarna ska godkänna skicket på boendet när de anländer. Städfirmor brukar också erbjuda städning med garanti, ifall det skulle uppstå klagomål från den nya ägaren.

Flytta utan stress

21 Dec 2020

Går det ens? Att genomföra en flytt? I perioder kan man tvivla när alla måsten tornar upp sig. Kommer jag att hamna på gatan någonstans mitt emellan nya boendet och gamla? Hur gör alla andra?

Inget kan ändra på fakta och fakta är att en flytt är väldigt rolig. Man byter område, kanske ort, och har hittat något boende man gillar bättre än det gamla. Solen skiner säkert vackrare på nya stället, alla grannarna är supertrevliga och kommer över med kakor och kostnaden är en bråkdel av den nuvarande.

Vägen dit kan vara jobbig, dock. Det finns tusen saker som måste göras och sedan finns det tusen till. Det regnar på dina finaste ägodelar och bredbandet är inte uppsagt och alla är bara dumma och oförstående. Soffan passar inte i nya boendet och tavlorna har gjort stora hål i tapeten. Hjälp!

Rätt hjälp i rätt tid

Vissa saker går inte att ändra utan måste bara hanteras. Har man samlat på sig 3752 ägodelar måste de också packas ner och flyttas med. Valde man den största och tyngsta sängen behöver den bäras nu igen och plockas isär i sina beståndsdelar. Går tapeten inte att rädda får den bytas eller betalas.

Sedan finns det guldkanter. En av de bästa är en erfaren flyttfirma på Lidingö som faktiskt både kan packa och bära samt bära in dina kära möbler och övriga saker. Det kan man vara glad för. Tänk att man kan få åka iväg till nya drömhuset och bara dirigera utan att bära!

Gör flytten enklare

16 Dec 2020

Känner du dig stressad inför flytten? Det är inte så konstigt, det är mycket som ska göras. Allt ska packas, bäras och transporteras. Varför inte lämna bort bärandet till någon annan?

En flytt är tung att genomföra. Knän, rygg, axlar, ja, allt detta och lite till tar mycket stryk. Man ska böja sig för att packa ner allting. Bära upp tunga kartonger och möbler på ett släp, för att sedan bära av det. Ofta räcker det inte där, hur många vändor måste du köra för att flytta allt? De flesta människor har en förmåga att samla på sig saker. De flesta av dessa saker vill man givetvis ha med sig, och det som inte ska med måste slängas. Det innebär att det är mycket bärande och körande.

Vad kan en flyttfirma göra för dig?

En flyttfirma i Stockholm kan vara dina muskler. De sköter bärandet, de transporterar dina saker, sedan lämnar de av dem på det nya stället. Detta kan man även få utökat hos vissa firmor. Det finns de som även erbjuder att packa och flyttstäda. Varför inte ta hjälp med allt? Du kan känna dig trygg med att lämna dina saker i flyttfirmans händer. De är kunniga och vet hur de ska bära även de ömtåligare sakerna. De har även en egen transportbil som de använder för att frakta grejerna. Denna är anpassad för att just frakta flyttgods. De flesta firmor har även försäkring, så se till att välja en firma som har det. Då täcker nämligen försäkringen om olyckan skulle vara framme. Läs mer om en flyttfirma på denna webbsida: https://peterakare.se/

Ta hjälp med dina tunga lyft vid flytten

16 Nov 2020

Vid exempelvis en flytt så kan det finnas en del större och tunga saker som behöver fraktas. Dessa kan vara svåra att hantera själv, så ta hjälp av en firma som kan hjälpa till med alla tunga lyft.

Att flytta kan vara påfrestande. Dels ska man packa alla sina saker och sedan ska det packas upp igen på det nya stället, plus att man behöver städa ur sin gamla bostad. Det är ett stort projekt som kräver mycket tid. Men, mycket går faktiskt att få hjälp med. Dels kan man ta hjälp av en städfirma som tar hand om all städning så att man själv slipper den saken. Sedan kan man också få hjälp med alla tunga lyft som behöver göras i samband med flytten. Det kan finnas stora föremål som väger mycket och som man inte klarar av själv. Ta då hjälp av en firma som är specialiserad inom just området tunga lyft.

Försäkra dina saker

Inför en flytt av stora och tunga föremål kan det vara bra att teckna en tilläggsförsäkring. Företag som arbetar med detta har också sin egen försäkring, men är du riktigt rädd om dina saker så kan det också vara bra att skaffa en själv. Att ta hjälp med de riktigt tunga och stora sakerna som ska flyttas skonar din rygg, vilket är väldigt bra. De som arbetar med detta har tillgång till långt mycket mer redskap och maskiner för att hantera dessa tunga lyft, till exempel i form av kranar.

Att anlita en flyttfirma

4 Nov 2020

Flyttar du från stort till litet eller från litet till stort? Beroende på hur stor flytt du gör behöver du olika mycket bärkraft och hjälp. Flyttar du helt själv eller planerar du att hyra in proffs?

Om du aldrig tidigare har tagit hjälp av en flyttfirma så kanske det känns dyrt och läskigt, men det är faktiskt en god investering. Du får låna flyttkartonger vid behov och du kan även beställa hjälp med packningen om du har riktigt bråttom. Att veta att allt blir upphämtat, utburet och fraktat till den nya adressen utan att du behöver lyfta ett finger är fantastiskt skönt. Börja med att välja en flyttfirma med omsorg. Gå gärna på rekommendation av någon som använt en firma och varit nöjd. Det finns nämligen en uppsjö med firmor där ute, av varierande kvalitet och ärlighet.

Tilläggstjänster förutom flytt

Har du tänkt på att flyttfirman även kan hjälpa dig med andra saker i samband med flytten? De kan som sagt hjälpa till att packa dina saker, men de kan även hjälpa till att packa upp alla saker igen. Vissa flyttfirmor erbjuder också hjälp med att montera alla möbler som varit nedmonterade i samband med flytten. Monteringen kan annars vara något bökigt och tidskrävande som man svär lite extra över. Vad mer vill du slippa göra själv? Flyttstädningen kanske? Bostaden du lämnar kan du slippa städa ur om du betalar din flyttfirma även för flyttstädning. Det är rätt skönt att slippa städa ur all gammal smuts när man helst vill röra sig vidare.

För dig som flyttar ut men inte in

Är det istället så att du ska ut och resa eller kanske plugga eller jobba på annan ort och inte vill ta med dig hela ditt bohag? Då kan de flesta flyttfirmor även ordna med magasinering av dina saker. Som vanligt kan de hjälpa dig att packa, bära ut och köra bort alla saker till magasineringen. Du kan då i lugn och ro resa vidare och känna dig lugn med att dina saker finns i tryggt förvar. Vad mer kan man önska sig av en flyttfirma? Naturligtvis är de försäkrade utifall olyckan är framme. Något kan ju alltid hända även om det är sällsynt - en krock eller en lampa som går i kras. Innan du bestämmer dig för en flyttfirma bör du alltid kolla upp vad de har för försäkringar och avtal. Kolla även om du kan nyttja RUT-avdraget.

← Äldre inlägg

Vad händer om vi måste flytta isär?

En guide till olika situationer som kan uppstå.  Vad händer med barnen efter en separation ?  Hur går du till väga om du måste flytta till en annan stad? Det och många andra frågor får du svar på denna webbplats.

/shutterstock_412691482.jpg