Blogg

RSS

Anlita flyttfirma på Södermalm för en bekymmersfri flytt

3 Jun 2023

Att flytta till sitt drömhem är en av livets största milstolpar. Men själva flytten kan kännas överväldigande och utmanande, med allt från packning och sortering till transport och uppackning. Det är där en pålitlig flyttfirma på Södermalm kan underlätta och göra hela processen smidig och enkel.

Fördelarna med att anlita en flyttfirma

Att anlita en flyttfirma är ett smart val för alla som vill ha en smärtfri flyttupplevelse. En pålitlig flyttfirma på Södermalm har erfaren personal som är välutbildade i att hantera alla typer av möbler och tillhörigheter på ett säkert och effektivt sätt. De har även tillgång till rätt verktyg och utrustning för att bära och transportera tunga eller komplicerade föremål.

När du anlitar flytthjälp på Södermalm, kan du luta dig tillbaka och koppla av med vetskapen om att din flytt är i trygga händer. Personalen kommer till din befintliga bostad, packar alla dina tillhörigheter noggrant och ordentligt, och transporterar sedan allt till ditt nya hem på ett säkert och effektivt sätt.

Så här underlättar en flyttfirma på Södermalm

En flyttfirma kan göra hela flyttprocessen mycket enklare och smidigare för dig. Här är några av de tjänster som en pålitlig flyttfirma på Södermalm kan erbjuda:

  • Förpackning: En professionell flyttfirma på Södermalm kan packa alla dina tillhörigheter noggrant och ordentligt, för att minska risken för skador under transporten.
  • Transport: En pålitlig flyttfirma på Södermalm har tillgång till rätt fordon och utrustning för att transportera alla dina tillhörigheter på ett säkert och effektivt sätt.
  • Uppackning: När du har kommit fram till ditt nya hem, kan en flyttfirma hjälpa dig med att packa upp och ställa i ordning alla dina tillhörigheter på ett smidigt sätt.
  • Möbelmontering: En flyttfirma på Södermalm kan hjälpa dig att montera dina möbler och ställa i ordning dem på ditt nya hem.

Anlita en pålitlig flyttfirma på Södermalm idag

Att anlita en pålitlig flyttfirma på Södermalm kan göra hela flyttprocessen smidigare och enklare för dig. Med erfaren personal, rätt utrustning och en dedikerad inställning, kan en flyttfirma på Södermalm ta hand om allt som har med din flytt att göra.

Tunghantering - ta hjälp från start till mål

16 May 2023

Tunghantering är ett begrepp som primärt företag bör ha koll på och då i synnerhet företag inom industri och verkstad. Där handlar det ofta om maskiner och utrustning som väger åtskilliga ton och det innebär att dessa - i samband med exempelvis inköp eller flytt - också kräver en professionell tunghantering.

Ska ni exempelvis byta lokaler så kommer en flytt av alla maskiner att bli en rejäl utmaning och där blir valet av partner för tunghantering avgörande kring huruvida maskinerna kommer fram i ett helt skick, att ingen gör sig illa och sett till hus snabbt ni kan komma igång med verksamheten igen.

Hitta rätt företag för tunghantering

Det man ska vara medveten om gällande tunghantering är att det finns många olika företag som erbjuder tjänsten tunga lyft. Det är en sorts tunghantering, men det är också en tjänst som mer riktas mot exempelvis privatpersoner som behöver hjälp med att flytta exempelvis pianon, kassaskåp eller andra tunga saker. Behöver ert företag hjälp med att flytta exempelvis en maskin så måste ni också säkerställa att det verkligen handlar om rätt typ av tunghantering och att företaget ni anlitar verkligen har kunskap, utbildning och maskinell kapacitet för att kunna hjälpa er.

Vidare så kommer även transport att vara en faktor: kan företaget erbjuda tungtransport och har man alla behörigheter för att transportera den maskin som ska flyttas längs vägarna? Kolla alltid upp detta innan.

En annan avgörande faktor för att säkerställa kvalitet handlar om vilka maskiner man har. Finns kranar och liftar? Det är en direkt avgörande fråga. Ser man till hur tunghantering fungerar rent praktiskt så handlar det alltid om att säkerheten ska sättas först. Varje lyft är frukten av en planering och en riskanalys. Lyften sker också med god kommunikation mellan alla berörda parter. Minsta fel kan innebära en katastrof. Med rätt företag för tunghantering så sker varje lyft och transport på ett tryggt och säkert sätt. Se alltid till att göra rätt val. Chansa aldrig!

Tunghantering - vanliga frågor

8 Apr 2023

Hur kan man lyfta tunga föremål utan att göra sig illa? Hur får exempelvis industrier och verkstäder sina tunga maskiner och sin tunga utrustning på plats? Det finns en gemensam nämnare och detta i form av företag specialiserade på tunghantering.

Tunghantering är ett område som ställer extremt höga krav på kunskap, erfarenhet och - framförallt - ett utvecklat tänk gällande säkerhet. Vi tänkte här nedan titta lite närmare på området och göra det genom att svara på några vanliga frågor - enligt följande:

Vad är viktigt att tänka på vid tunghantering?

Säkerheten är den enskilt viktigaste punkten inom tunghantering. Företaget måste dels säkerställa sin egen säkerhet - men även andras samt materiell sådan. Varje uppdrag ska alltid genomföras på ett säkert sätt där en ordentlig riskanalys ligger som grund för hur lyftet ska gå till och vilka maskiner som ska användas. Samma sak gäller även vid en transport där man måste säkerställa andra trafikanters trygghet på vägarna.

Vilka företag kan erbjuda tunghantering?

Det man specifikt ska kolla efter om man behöver hjälp med tunghantering är två saker: utbildning och erfarenhet. Har ett företag en utbildning - gärna Safe Construction - i ryggen så borgar detta för en högkvalitativ och säker tjänst. Erfarenhet är viktigt av flera skäl. Dels så innebär sådan att de anställda är riskmedvetna och vana vid att utföra tunga lyft - dels så handlar det också att de ofta direkt kan identifiera risker och ta fram en plan för hur man ska genomföra en säker tunghantering.

Kan man som privatperson anlita ett företag för tunghantering?

Självklart! Har du någonting tungt som ska bäras i samband med att du ska flytta så kan du med fördel välja ett företag som erbjuder tunghantering. Det kan handla om en pianoflytt eller om att du ska flytta ett kassaskåp. Samma sak gäller vid sådana lyft som vid exempelvis flytt av en maskin för industrier: säkerheten sätts i första rummet och man riskerar aldrig att någon kan skadas. Detta oavsett om det handlar om ett lyft som sker via kran eller om det handlar om att företaget bär exempelvis ditt piano.

Läs mer om flyttfirmor på https://flytteliten.nu/.

Mäklare i Upplands Väsby hjälper dig

4 Apr 2023

Oavsett om du ska köpa bostad eller sälja kan du kontakta kunniga mäklare i Upplands Väsby. De kan hjälpa dig med allt som rör bostadsaffär och flytt. Smidigt!

Att sälja sin gamla bostad eller köpa sin första kan kännas som ett enormt beslut. För många är det livets största affär, så det är inte så konstigt om du känner så. Det är trots allt ett stort köp. Om du känner dig lite vilsen och upplever att bostadsmarknaden är alltför stor och svår att få grepp om kan du kontakta en mäklare i Upplands Väsby.

En mäklare med lång erfarenhet och god lokalkännedom kan hjälpa dig att sälja din bostad, med allt vad det innebär. Men de kan också hjälpa dig att hitta din nya drömbostad. Oavsett om du är öppen för det mesta eller har mycket specifika krav kan en mäklare hjälpa dig att hitta passande bostäder.

Mäklare har många kontakter

En mäklare i Upplands Väsby kan hjälpa dig med det mesta som rör din bostadsaffär. De har ofta kontakter och kan därför hjälpa dig att anlita allt från städfirma, till homestyling och fotografering. Då blir både säljprocessen och flytten en trevligare upplevelse för dig och andra som bor i bostaden.

Att packa, flytta och städa är krångligt nog. När du dessutom slänger in en stor affär i mixen blir det lätt överväldigande. Med kunniga och trygga mäklare i din ringhörna kan du andas ut och vara lugn. De vet precis vad som krävs och när, för att ditt köp ska gå rätt till. Läs mer om mäklare, gå till denna sida: mäklareupplandsväsby.net

Smidig och praktisk magasinering Täby

17 Mar 2023

Magasinering i Täby är så klart praktiskt i samband med att man ska flytta. Men det är även användbart när man bor trångt eller ska totalrenovera sin bostad.

Att hyra plats i ett magasin är praktiskt då man ska flytta och kanske inte får tillgång till sin nya bostad med en gång. Men även då man ska renovera eller har ont om plats hemma och varken vill göra sig av med saker eller flytta till en större bostad.

För en företagare kan det vara användbart att magasinera produkter och material då det ofta är billigare att hyra ett magasin i stället för att ha extra stora företagslokaler. Ska man hyra ett magasin är det viktigt att man försäkrar sig om att det är uppvärmt. Annars kan sakerna ta skada. Det är bara trädgårdsmöblerna och vintersportutrustningen som klarar ett kallförråd.

Så mycket kostar magasinering i Täby

Det finns flyttfirmor som även erbjuder magasinering i Täby. Fördelen med att hyra av en flyttfirma är att man även kan få hjälp med själva transporten till och från magasinet. När man magasinerar saker betalar man för den yta man använder. Därför gäller det att packa smart i flyttkartonger och sedan stapla tre kartonger på varandra.

Man ska heller inte glömma att skriva på flyttlådorna vad de innehåller. Vill man hyra förrådet en längre tid och kunna hämta vissa saker kan det vara bra att lämna en smal gång i mitten när man fyller sitt förråd. Detta eftersom man då även kommer åt de kartonger som står längst bak.

Pålitlig flyttfirma i Stockholm får jobbet gjort

13 Mar 2023

En flyttfirma i Stockholm med ett stort utbud av tjänster som sträcker sig över hela spektret säkerställer att både små och större flyttningar blir smidiga

Anledningarna till att man kan vilja anlita en flyttfirma är flera – man kan vara gammal eller sjuk och inte orka bära och flytta bohaget själv, eller så kan det vara att flytten är för omfattande och man klarar det inte eller saknar flytthjälp. Eller så kan man bara vilja ha lite avlastning den här gången och slippa göra det på egen hand. Kontakta en flyttfirma i Stockholm när du har bestämt dig för att den här gången behöver ni hjälp.

Att flytta brukar många gånger vara förenat med blandade känslor. De flesta ser fram emot att få komma till det nya boendet, men är kanske inte lika sugna på att tömma det gamla. Där kommer ju en flyttfirma väl till pass, när man kan få hjälp av erfaret yrkesfolk som har flytt som sin vardag och som kan förvandla flytten från något besvärligt till något enkelt och smidigt.

Välj rätt tjänst hos flyttfirma i Stockholm

Varje flytt är unik och det gör även att det finns ett stort antal tjänster att välja mellan hos en flyttfirma i Stockholm. Ibland behöver man bara hjälp att bära ut lite lådor och möbler, ibland mycket lådor och möbler och i vissa fall kan man även behöva hjälp med att packa bohaget på ett bra sätt. En flexibel flyttfirma brukar kunna hjälpa till med det mesta.

Mäklare i Sundsvall gör ett bra jobb

29 Jan 2023

Mäklare som jobbar i Sundsvall har rykte om sig att göra ett bra jobb. Vill du köpa en bostad eller en fastighet så är det till någon av dem du ska vända dig.

Det är inte alltid så lätt att köpa en bostad eller en fastighet. Har du ingen kunskap själv så kan det vara riktigt svårt. Det är mycket som ska stämma och det ska vara en bra byggnad som inte har för mycket fel som ska åtgärdas. Är det till exempel fuktskador kan det orsaka många problem.

Det är dock inte mäklarens uppgift att upplysa dig om alla fel som kan finnas i en byggnad du är intresserad av. Deras skyldighet är bara att förmedla pris och intresse. Vid eventuell försäljning åligger det även dem att skriva ett avtal som håller sig till alla de regler som finns runt en fastighetsförsäljning.

Mäklare i Sundsvall är som mäklare över hela landet

När du är intresserad av ett objekt som en mäklare i Sundsvall visar dig så är det upp till dig att kontakta en person som är bra på att gå igenom en fastighet och se om det kanske finns några uppenbara fel där.

En annan bra sak med att undersöka din byggnad är att du vet vad du har att vänta dig när det gäller reparationer i framtiden. Då kan du ta med det i beräkningen när du lägger ditt bud. Eller är med i en budgivning som ökar. Det är den en mäklare håller i. Mer om mäklare kan du hitta på denna sida: mäklaresundsvall.net

Alltid rent hemma med hjälp av en städfirma i Uppsala

27 Sep 2022

Tänk att kunna avsluta arbetsveckan utan att tänka på att man måste hem och veckostäda. Det kan bli verklighet om man väljer att anlita en städfirman i Uppsala.

Att komma hem till en smutsig och stökig bostad i Uppsala efter en lång och slitsam arbetsvecka är inte alls roligt. Då blir det svårt att slappna av och det är lätt att man i stället blir irriterad och stressad. Genom att överlåta hemstädningen till en professionell städfirma slipper man detta.

I stället får man viktig tid över till annat och kan enkelt bjuda hem vänner på middag utan att behöva skämmas över städningen. Väljer man veckostädning regelbundet varje vecka hinner man inte ens uppleva att det blir smutsigt. Men behoven kan se olika ut och de flesta städfirmor är därför väldigt flexibla.

Så mycket kostar det att anlita en städfirma i Uppsala

Att anlita en städfirma är idag inte särskilt dyrt tack vare rutavdraget. Hur mycket det kostar att anlita en städfirma i Uppsala beror på hur ofta man vill ha städat och hur stor bostaden är. Anlitar man en städfirma regelbundet varje vecka brukar man få ett bättre pris än om man bara gör det lite då och då. Vanligt är att man prenumererar på tjänsten.

Städning av toalett och kök, dammtorkning och rengöring av golven brukar vara det som ingår i en hemstädning. Vill man också ha hjälp med sådant som tvätt och strykning, rengöring av kyl och frys och fönsterputsning tillkommer det en extra kostnad.

Anlita en proffsig flyttfirma på Gotland

17 Jul 2022

Bekymra dig inte över den kommande flytten, för du kan enkelt kontakta en proffsig flyttfirma på Gotland som tar hand om allt så att du kommer iväg smidigt.

Alla tilläggstjänster, som packning, uppackning, städning och magasinering kan du fråga om i förväg. Ta reda på vad tjänsterna kostar och anlita flyttföretaget för allt. Du kan till exempel magasinera möbler som du inte får plats med i din nya lägenhet på Gotland. Då finns de kvar tills du har kommit i ordning med det viktigaste.

Om du tillhör dem som borde ha rensat bättre och kastat gamla dokument och annat, behöver du inte gräma dig över det. Magasinera bara de kartonger du inte för tillfället behöver. Allt annat, det du ska ha kvar, kan du lägga i kartonger som du märker upp efter rum, t.ex. badrum eller kök, så är det lättare att få allt på rätt plats direkt sedan.

Flyttfirman hjälper dig

Allt är ganska kaosartat om man ska förena flytt med jobb eller studier. Om du flyttar i samband med en separation eller ett dödsfall, kan det behövas en trygg flyttfirma som sköter allt det praktiska. De som jobbar med flytt av personliga tillhörigheter kan hjälpa dig när du packar ner allt och du kan tala om vilka saker du vill magasinera.

Många gånger flyttar man av personliga, glada orsaker. Det kan vara ett nytt jobb eller en ny kärlek. Flyttfirman lyfter, transporterar och magasinerar, så bara beställ önskade tjänster, så får du proffs som gör allt det tunga jobbet. Kontakta denna flyttfirma för att underlätta din flytt: flyttfirmagotland.nu

Beställ magasinering på Lidingö inför jorden-runt-resan

25 May 2022

På jorden-runt-resan vill du inte behöva oroa dig för dina saker som väntar där hemma. Magasinering på Lidingö gör att du kan fokusera på det som är viktigt.

Får du äntligen möjlighet att lämna Lidingö och göra den där långa jorden-runt-resan efter flera års lockdowns och reseförbud? Då funderar du säkert på vad du ska göra av alla grejer så länge. Innan pandemin hade du råd att låta lägenheten stå tom under din resa, men nu behöver du hyra ut den. Det du däremot inte vill hyra ut är dina privata ägodelar.

Magasinering på Lidingö är lösningen. Du kan förvara hela ditt bohag på en och samma plats under din resa, utan att behöva oroa dig för sakerna under tiden. En seriös aktör erbjuder tempererade, låsta och försäkrade lokaler för magasinering som gör att du kan koncentrera dig helt på att ta del av den spännande värld du besöker. Njut istället för att gå runt och oroa dig för hur farmors gamla linnedukar mår.

Så slipper du välja mellan lyxhotell och magasinering på Lidingö

Magasinering på Lidingö behöver inte heller vara särskilt dyrt. Nu när det blivit okej att ta ut marknadshyra för andrahandsuthyrning kommer du både ha råd med fina hotell när du tröttnat på backpackerlivet, och betala kostnaden för magasinering.

Så njut av livet nu, när världen äntligen öppnar upp igen. Och när du är redo för att komma hem står dina saker där tryggt och väntar. Om du ens vill ha dem längre, efter alla nya intryck din resa skänkt dig.

Överlämna till flyttfirma på Södermalm

20 Mar 2022

Det är inte bara vid flytt till annan bostad som en flyttfirma i Södermalm kan hjälpa till. För den som behöver magasinera sina möbler under en tid finns även den lösningen att beställa.

Anna sprang ut till postlådan så snart postbilen åkt sin väg. Det hon väntade på låg där i lådan tillsammans med reklam och räkningar. Väl inne öppnade hon innan hon fått av sig skorna. Sen skrek hon rakt ut av glädje. Hon hade kommit in på reseledarutbildningen på Cypern. Äntligen kunde hennes nya spännande liv börja. Kanske fick hon jobb direkt efteråt. Hon hoppades det iallafall.

Då hon varit så ivrig hade hon redan kollat upp allt som behövde göras inför utbildningen. Lägenheten hade sagts upp på vinst och förlust. En flyttfirma hade kontaktats på Södermalm då de hade de tjänster som Anna behövde använda sig av.

Flyttfirman på Södermalm fixade allt

Nu kunde hon sätta igång bollen och få allt på plats. Flyttfirman kontaktades och ett datum sattes för den magasinering hon beställt. Hon hade tänkt ut allt. De skulle komma till lägenheten dagen efter att hon åkte till Cypern. Mamman hade lovat att låsa upp för firman både när de hämtade sakerna och när de skulle flyttstäda. Sen skulle hon lämna tillbaka nycklarna till hyresvärden.

Anna var så tacksam över denna lösning flyttfirman erbjöd. Nu kunde hon i lugn och ro packa hemma för både magasineringen och resan. Sova hemma ända till sista natten och på så vis känna en frid och låta nerverna lugna sig en aning.

Spara tid och anlita flyttstädning i Stockholm

14 Feb 2022

Det är slitsamt och tar lång tid att göra en flyttstädning. Hur lång tid det tar beror givetvis på hur stor yta det är de ska städa och hur många de är. Med flyttstädning i Stockholm sparar du tid.

Om någon påstår att det är enkelt att flytta, då ska du spärra upp öronen och lyssna på vad de har att säga. Antagligen kommer du få höra hur de, direkt från start, tog hjälp med hela flytten. Både bärandet, men även den så krävande flyttstädningen. Vill man ha en enkel flytt är det just vad man behöver göra. Påstår någon att det är enkelt att flytta och sköta allting ensam, då kan du anta att den ljuger. Det är långt ifrån enkelt och det tar väldigt mycket tid. Även för proffsen på städfirman som sköter flyttstädningen tar det tid. Där har de dock kunskap om städning plus att de ofta är fler än en som gör det. Ju fler som städar, desto snabbare går det. Ta hjälp med flyttstädning i Stockholm.

Flyttstädning med rätt medel

En städning kräver väldigt mycket av en, ännu mer om det är en flyttstädning. För att kunna visa hemmet från dess bästa sida ska det skina. Man behöver ha rätt sorts medel för de olika ytorna. Detta är något de på städfirman själva har med sig. Du behöver alltså inte oroa dig över vilket medel du ska köpa eller vilka som funkar och är mest effektiva. Flyttstädningsfirman har full koll på hur de ska få det helt rent.

Extra hjälp av en flyttfirma på Östermalm

21 Nov 2021

Behöver du ett par extra muskler som tar hand om din flytt? Känner du redan av tanken på hur trött du är? Allt det är såklart möjligt med en flyttfirma som hjälper dig igenom det på Östermalm.

Vem ska man ringa för att be om hjälp? Man skulle haft lite fler vänner med stora muskler. För det är lite det som behövs när man står inför en flytt. Alla tycks dra sig undan när man ska flytta. Undrar om det är för att undvika att bli frågade om de kan hjälpa till? Nej, inte denna gången. Denna gången löser man det själv. Man är långt ifrån ensam, för man får hjälp av en flyttfirma som tar hand om det mesta åt en. Flyttfirman har de musklerna man behöver för att genomföra flytten. De är upplärda hur de ska bära utan att skada sig själva eller dina saker. Dina saker kommer vara i goda händer när du ska kontakta en flyttfirma på Östermalm.

 

Vad ska man tänka på när man anlitar flyttfirma?

Egentligen behöver du inte oroa dig över så mycket när du anlitar en flyttfirma. För de gör allt det åt dig. Flyttfirman har med sig sin egen bil. De har med sig bärverktyg om det behövs. Har du någon tung sak bör du nämna det innan. De kan behöva extra hjälp och det kan komma att kosta extra. Få även allt nedskrivet på ett papper så ni slipper missförstånd. Välj inte den billigaste flyttfirman. Det betyder inte alltid bra.

Varför sker en vårdnadstvist?

25 Jul 2021

Varför sker en vårdnadstvist? Att föräldrar - vårdnadshavare - träter i samband med en skilsmässa är inte ovanligt. Normalt så handlar det om att man kanske bråkar om rent ekonomiska saker: vem ska ha huset, båten, sommarstugan, tvn och soffan? Men, det finns alltid en risk att bråken även inkluderar det man älskar mest: sina barn.

Vid en skilsmässa så har man gemensam vårdnad om sina barn. Det som skiljer är att barnen har två fasta punkter i tillvaron snarare än ett enda hus. Tillsammans fattar man sedan alla viktiga beslut om barnens framtid och man hittar en logistik som fungerar - var ska barnen bo lejonparten av tiden, hur ofta ska barnen bo hos den andra föräldern och hur gör man rent ekonomiskt om det exempelvis finns behov av underhållsstöd?

Men, i vissa fall fungerar det inte. Något som ofta kan härledas till samarbetsproblem som i sin tur kan härstamma från andra känslor. En skilsmässa är upprivande och i synnerhet de som kommer som en följd av ett svek. I sådana fall kan barnen komma att användas som ett slags slagträ i syfte att hämnas en oförrätt. Har exempelvis otrohet varit ett bakomliggande skäl till skilsmässan så kan känslorna ta överhand. Det är ett skäl till varför en vårdnadstvist kan äga rum.

Man kan även vända på detta: den som blivit sviken kan plötsligt sluta att höra av sig, sluta svara på sms, baktala den andra föräldern inför barnen, inte hämta/lämna eller exempelvis hela tiden skylla på olika saker till varför barnen inte kan komma. Där och då kan den andra söka om ensam vårdnad, inleda en vårdnadstvist och göra den med mandat som ligger i att den andre uppvisar klara samarbetsproblem.

Vårdnadstvist på grund av hot och våld

Utöver detta så finns även andra, mer självklara skäl till varför en vårdnadstvist äger rum i Sverige. Om en förälder är våldsam mot barnen - eller den andra föräldern - så ska barnen inte vistas i den miljön. Samma sak om det finns ett missbruk, om det finns misstanke om sexuella övergrepp, om det finns allvarlig psykisk sjukdom, om det pågår grov kriminalitet eller om föräldern planerar exempelvis kidnappning till ett annat land. Dessa skäl är naturligtvis extremt giltiga och där kan processen också snabbas på: där är nästan ensam vårdnad ett måste fram till dess att den andre föräldern ändrat och fått rätsida på sitt liv.

Samarbetssamtal erbjuds vid en vårdnadstvist

Skälen till en vårdnadstvist kan variera, men det finns även andra vägar att gå än att mötas i rätten. Om det handlar om samarbetsproblem och om en kommunikation som nått vägs ände så kan samarbetssamtal vara en nyckel för att låsa upp dörrarna. varje kommun i Sverige erbjuder sådana och där man som förälder - tillsammans med sakkunniga från Socialtjänsten - får sitta ned och försöka hitta lösningar. Det kan krävas många samarbetssamtal - och det får också lov att göra det - innan en lösning hittats. Påfallande många tvister avslutas genom detta. Ett väldigt bra alternativ som verkligen rekommenderas. Man ska veta att en vårdnadstvist alltid har en osäker utgång och att det handlar om en stor prövning. Inte minst för barnen.

Dags att flytta till större lokaler

9 Jun 2021

Att byta lokal medför mycket jobb. Men samtidigt innebär det förhoppningsvis att det går bra för företaget. Hur gör man då för att flytten ska gå så smidigt som möjligt för alla inblandade?

Att börja i tid är en bra början. Mycket ska göras innan allt är på plats i de nya lokalerna. Finns företaget i huvudstaden med omnejd kan man söka på nätet på komplett kontorsflytt i Stockholm. Skicka en förfrågan till de mest intressanta flyttfirmorna. Få information om tjänster och priser för att sedan bestämma vilken som passar bäst för ändamålet.

Träffa en representant för flyttfirman för att gå igenom vad som önskas. Här kan man välja hur mycket hjälp som behövs. Ofta vill man som företagare själv packa viktiga dokument och annat. Tänk på att inte packa för tungt och att märka kartongerna noga så det blir lätt att hitta när det är dags att packa upp. Kolla med flyttfirman om de har flyttkartonger att låna. Något som gör det lättare för flyttpersonalen.

Viktigt med trygghet

Det är alltid bra att höra sig för med andra som hyrt in flyttfirman för att få recensioner. För visst känns det skönt att veta att de hanterar allt försiktigt? Bra företag har alltid en försäkring som ger extra trygghet för kunden.

Att planera tillsammans med flyttfirman i vilken ordning sakerna ska flyttas kan göra det möjligt att fortsätta jobba utan stopp. Varför inte passa på att boka in flyttstädningen när man ändå håller på? Det frisätter tid för annat som måste göras.

← Äldre inlägg

Vad händer om vi måste flytta isär?

En guide till olika situationer som kan uppstå.  Vad händer med barnen efter en separation ?  Hur går du till väga om du måste flytta till en annan stad? Det och många andra frågor får du svar på denna webbplats.

/shutterstock_412691482.jpg