Mäklare i Sollentuna – hjälper dig på bostadsmarknaden

En mäklare i Sollentuna kan förstås hjälpa dig att få sålt din bostad. Men mäklaren kan naturligtvis också hjälpa till med enbart en värdering om det önskas.

Ibland kräver livet förändring. Anledningarna till förändringen kan förstås variera stort. Till exempel kan de tvingas fram av skilsmässor, ekonomiska faktorer eller avtal som löper ut. Men förändringarna kan också ske som ett resultat av mer positiva skäl, som att du till exempel tackar ja till ett nytt jobb.

Vad samtliga ovanstående förändringar har gemensamt är att de allihop kan innebära att du måste lämna din bostad. Äger du bostaden, eller rätten till den, är då första steget att ta kontakt med en mäklare. Först då kan du få hjälp med att sälja ditt nuvarande hem, vilket är väldigt mycket svårare utan en mäklare.

Mäklare värderar ditt hem

Låt säga att du för närvarande exempelvis bor i Sollentuna och blir erbjuden ett jobb i en annan stad. Ett jobb som är alldeles för bra för att tacka nej till, men som kommer att kräva att du flyttar. Det enda som kanske skulle få dig att neka det nya jobbet är om du inte får sålt din bostad till ett pris du begär.

Det är förståeligt att tänka så. Vad du då kan göra som första steg är att ge din mäklare ett tydligt uppdrag – att värdera bostad i Sollentuna. Din bostad, alltså. För kanske kommer den värderingen att vara avgörande för om du anser att det är värt att sälja och flytta eller inte.

22 Jun 2023

Vad händer om vi måste flytta isär?

En guide till olika situationer som kan uppstå.  Vad händer med barnen efter en separation ?  Hur går du till väga om du måste flytta till en annan stad? Det och många andra frågor får du svar på denna webbplats.

/shutterstock_412691482.jpg