Anlita en flyttfirma i Stockholm och undvik onödiga risker

Det är inte riskfritt att flytta kartonger eller möbler som är väldigt tunga på egen hand. Låt istället en flyttfirma i Stockholm hjälpa dig med flytten.

Det är ett tungt jobb att flytta från en bostad till en annan. Du behöver både bärhjälp och rätt typ av fordon. Det tar också en hel del tid i anspråk att packa ett helt bohag. Det är inte bara att slänga ner dina saker huller om buller i en kartong eller i en pappkasse.

Det är viktigt att du paketerar ömtåliga saker mycket noga så att inget går sönder under transporten. För att din flytt ska bli så smidig som möjligt kan du anlita en flyttfirma i Stockholm. Deras personal hjälper dig med de delar av flytten som du inte själv vill utföra.

En flyttfirma anpassar flytten efter dig

När du anlitar en flyttfirma i Stockholm kan du känna dig trygg med att hela flytten anpassas efter dig. Du kan hos många flyttfirmor själv välja om du vill ha fast pris eller rörlig timtaxa. Du kan få hjälp med packning, lastning, transport, lossning och uppackning. En del flyttfirmor erbjuder även magasinering och flyttstädning.

Måste det finnas en hiss för att få flytthjälp? Det är inget krav att det måste finnas en hiss i fastigheten för att du ska kunna anlita en professionell flyttfirma. Det går att flytta stora möbler på utsidan med hjälp av en skylift. I andra fall kan det vara lämpligt att skruva isär möbeln innan den bärs ut.

Hitta din flyttfirma här: tbatransporter.com

17 Jun 2023

Vad händer om vi måste flytta isär?

En guide till olika situationer som kan uppstå.  Vad händer med barnen efter en separation ?  Hur går du till väga om du måste flytta till en annan stad? Det och många andra frågor får du svar på denna webbplats.

/shutterstock_412691482.jpg