Tänk att få flyttstädning av flyttfirman!

Visste du att alltfler anlitar en flyttfirma som får ta hand om allt från att packa, packa upp, flytta och även flyttstäda? Det som är bra är att alla tjänsterna numera ingår i det som man får göra Rut-avdrag på sin inkomstskatt. Många flyttfirmor har det som en extra bra tjänst genom att göra hela ansökan och avdraget åt sina kunder. På så sätt behöver  deras kunder inte bry sig om det bryåkratiska och ser heller inte hela avgiften.

När man ska flytta, finns det så många andra saker som man kan vilja fokusera på. Som vilka möbler som man ska göra sig av med; skänka bort, sälja eller magasinera. Hur man vill möblera på det nya stället, eller om man så behöver; renovera innan flyttten. Det är ibland nog med problem och saker som ska ordnas, för att man även ska hinna flyttstäda och ordna med flytten. Ska man dessutom flytta isär, så är själva avslutet av relationen en sak som räcker för att vilja fokusera på sådant istället för praktiska saker som en flyttstädning.

Anlita städfirma i Solna – eller i närheten av bostaden

Få flyttstädning i Solna

Det bästa är om man kan få tag i en städfirma som arbetar nära ens bostad. Om man inte känner till någon städfirma som arbetar i närheten av ens bostad, kan man alltid börja med att googla "flyttstädning Solna", så att Googles sökmotorer tar fram en städfirma som har angett att de arbetar i Solna. Sedan tar man hetl enkelt kontakt och ber om offert och referenser – som man följer upp och kontrollerar. Sedan anlitar man dem som har bäst referenser helt enkelt. Så svårt är det inte.

Viktigare med referenser än billiga priser

Vissa städfirmor är så billiga att man verkligen undrar om städarna alls får någon lön, och får de någon lön, bör den vara så låg att företaget knappast betalar in sina arbetsgivaravgifter, vilket innebär att städarna inte får någon sjuklön, när de är sjuka, eller någon pension när de går i pension, eller föräldraersättning om barnen föds eller blir sjuka. Så vill vi ju inte ha det. Skulle du själv vilja jobba utan lön? Nä, ingen vill det. Så ska man anlita en städfirma bör man ta ett ansvar och endast anlita ett städföretag som har goda referenser, som städar som de bör städa och som gör et noggrant och ordentligt. Här kan du läs mer om ett sådant noggrant och pålitligt städföretag som utför flyttstädningar i Solna: https://www.flyttstädningsolna.nu.

4 Dec 2019

Vad händer om vi måste flytta isär?

En guide till olika situationer som kan uppstå.  Vad händer med barnen efter en separation ?  Hur går du till väga om du måste flytta till en annan stad? Det och många andra frågor får du svar på denna webbplats.

/shutterstock_412691482.jpg