Slipp städningen när du flyttar

Flyttstädningen är en av de viktigaste elementen under en flytt. Men det är också det som får minst uppmärksamhet när man ska flytta ut ur ett boende. Så här gör du för att förenkla din flytt.

Det blir mer och mer vanligt att man väljer att anlita flyttstäd i Göteborg istället för att städa själv. Anledningen är ganska logisk. När man flyttar är det mycket att göra och tänka på. Man brukar säga att ingen vet vad de har tills man flyttar. För det är då alla prylar kryper fram och bildar stora berg av krimskrams. Bland detta ska man välja vad som ska med, vad som ska ges bort och vad som ska säljas.

Ju längre man har bott i hemmet, desto mer grejer. I hela kalabaliken orkar man inte städa, och orkar man så finns det heller ingen plats för det. Det måste ske när man skjutsat iväg lasset in i flyttbilen.

Anlita flyttstäd i förväg

För att du inte ska behöva oroa dig över hur och när städningen ska ske så kan du programmera en professionell flyttstädning. Kontakta firman och meddela när du tror att boendet kommer att vara tomt så att de kan städa. Det bästa med att anlita en städfirma är att de använder egna produkter och arbetar snabbt och effektivt. Personalen känner också till vilka krav som ställs för att de nya ägarna ska godkänna skicket på boendet när de anländer. Städfirmor brukar också erbjuda städning med garanti, ifall det skulle uppstå klagomål från den nya ägaren.

20 Jan 2021

Vad händer om vi måste flytta isär?

En guide till olika situationer som kan uppstå.  Vad händer med barnen efter en separation ?  Hur går du till väga om du måste flytta till en annan stad? Det och många andra frågor får du svar på denna webbplats.

/shutterstock_412691482.jpg