Överlämna till flyttfirma på Södermalm

Det är inte bara vid flytt till annan bostad som en flyttfirma i Södermalm kan hjälpa till. För den som behöver magasinera sina möbler under en tid finns även den lösningen att beställa.

Anna sprang ut till postlådan så snart postbilen åkt sin väg. Det hon väntade på låg där i lådan tillsammans med reklam och räkningar. Väl inne öppnade hon innan hon fått av sig skorna. Sen skrek hon rakt ut av glädje. Hon hade kommit in på reseledarutbildningen på Cypern. Äntligen kunde hennes nya spännande liv börja. Kanske fick hon jobb direkt efteråt. Hon hoppades det iallafall.

Då hon varit så ivrig hade hon redan kollat upp allt som behövde göras inför utbildningen. Lägenheten hade sagts upp på vinst och förlust. En flyttfirma hade kontaktats på Södermalm då de hade de tjänster som Anna behövde använda sig av.

Flyttfirman på Södermalm fixade allt

Nu kunde hon sätta igång bollen och få allt på plats. Flyttfirman kontaktades och ett datum sattes för den magasinering hon beställt. Hon hade tänkt ut allt. De skulle komma till lägenheten dagen efter att hon åkte till Cypern. Mamman hade lovat att låsa upp för firman både när de hämtade sakerna och när de skulle flyttstäda. Sen skulle hon lämna tillbaka nycklarna till hyresvärden.

Anna var så tacksam över denna lösning flyttfirman erbjöd. Nu kunde hon i lugn och ro packa hemma för både magasineringen och resan. Sova hemma ända till sista natten och på så vis känna en frid och låta nerverna lugna sig en aning.

20 Mar 2022

Vad händer om vi måste flytta isär?

En guide till olika situationer som kan uppstå.  Vad händer med barnen efter en separation ?  Hur går du till väga om du måste flytta till en annan stad? Det och många andra frågor får du svar på denna webbplats.

/shutterstock_412691482.jpg