Hyr ett förråd i Göteborg och spara mormors fina möbler

Alltid för lite plats. Känns det igen? Har du fått ärva saker av släktingar men har ingen plats för det? Bor du i Göteborgstrakten och behöver extra utrymme då kan du hyra ett förråd i Göteborg.

Ibland inträffar saker oväntat, man måste plötsligt ta hand om gamla möbler som man håller av, som man har minnen kring. Men man har ingen plats. Man kanske studerar och bor på minimala kvadratmeter. Helt omöjligt att ställa mormors fina skåp där. Men i framtiden ska den få pryda sin plats i en större bostad. Vad gör man under tiden? Alla andra har fullt i sina förråd. Tur då att det går att hyra ett eget. Där kan man få ha sina saker i lugn och ro tills det är dags att ta hem dem.

Känslan av att det aldrig finns tillräcklig plats för sakerna

Olika situationer i livet medför olika mycket prylar och saker att ta hand om. Det kan vara en längre resa som står för dörren. Lägenheten är uthyrd och alla sakerna ska ta vägen någonstans. Eller så behöver man flytta till en annan stad för det nya jobbet, och behöver magasinera en del av bohaget. Ett arv kommer plötsligt i form av skrymmande möbler. En hobby som medfört en massa nya prylar behöver någonstans att vara ett tag. För alla de här omständigheterna är känslan av att man behöver extra utrymme. Inte bara privat, det kan också vara en rörelse som behöver tillfälligt utrymme för en del av lagret. Ett kontor har blivit uppsagt och man ska förvara alla saker ett tag. I Göteborg finns möjlighet att hyra förråd.

Extra utrymme, alltid välkommet.

Att under längre eller kortare tid se till att ha extra plats för det man behöver förvara, kan vara en otrolig lättnad. Man kan fokusera på annat än oron för var man ska kunna ställa sakerna. Det kan vara en litet extra förråd eller ett rejält, där man får plats med ett helt hem. Det finns många olika storlekar att välja mellan, så att man alltid kan anpassa utrymmet efter behovet. Inga långa uppsägningstider heller, eftersom det lika plötsligt kan bli aktuellt att hämta hem grejerna. Trygg förvaring med övervakning, och försäkrat. Smart också, det ryms en hel del när det packas på höjden. Lokalerna är uppvärmda, det bästa för dina prylar. Dags att slappna av, och inte paniksälja. Det finns plats! 

25 Feb 2020

Vad händer om vi måste flytta isär?

En guide till olika situationer som kan uppstå.  Vad händer med barnen efter en separation ?  Hur går du till väga om du måste flytta till en annan stad? Det och många andra frågor får du svar på denna webbplats.

/shutterstock_412691482.jpg