Gör flytten enklare

Känner du dig stressad inför flytten? Det är inte så konstigt, det är mycket som ska göras. Allt ska packas, bäras och transporteras. Varför inte lämna bort bärandet till någon annan?

En flytt är tung att genomföra. Knän, rygg, axlar, ja, allt detta och lite till tar mycket stryk. Man ska böja sig för att packa ner allting. Bära upp tunga kartonger och möbler på ett släp, för att sedan bära av det. Ofta räcker det inte där, hur många vändor måste du köra för att flytta allt? De flesta människor har en förmåga att samla på sig saker. De flesta av dessa saker vill man givetvis ha med sig, och det som inte ska med måste slängas. Det innebär att det är mycket bärande och körande.

Vad kan en flyttfirma göra för dig?

En flyttfirma i Stockholm kan vara dina muskler. De sköter bärandet, de transporterar dina saker, sedan lämnar de av dem på det nya stället. Detta kan man även få utökat hos vissa firmor. Det finns de som även erbjuder att packa och flyttstäda. Varför inte ta hjälp med allt? Du kan känna dig trygg med att lämna dina saker i flyttfirmans händer. De är kunniga och vet hur de ska bära även de ömtåligare sakerna. De har även en egen transportbil som de använder för att frakta grejerna. Denna är anpassad för att just frakta flyttgods. De flesta firmor har även försäkring, så se till att välja en firma som har det. Då täcker nämligen försäkringen om olyckan skulle vara framme. Läs mer om en flyttfirma på denna webbsida: https://peterakare.se/

16 Dec 2020

Vad händer om vi måste flytta isär?

En guide till olika situationer som kan uppstå.  Vad händer med barnen efter en separation ?  Hur går du till väga om du måste flytta till en annan stad? Det och många andra frågor får du svar på denna webbplats.

/shutterstock_412691482.jpg