Flytta utan stress

Går det ens? Att genomföra en flytt? I perioder kan man tvivla när alla måsten tornar upp sig. Kommer jag att hamna på gatan någonstans mitt emellan nya boendet och gamla? Hur gör alla andra?

Inget kan ändra på fakta och fakta är att en flytt är väldigt rolig. Man byter område, kanske ort, och har hittat något boende man gillar bättre än det gamla. Solen skiner säkert vackrare på nya stället, alla grannarna är supertrevliga och kommer över med kakor och kostnaden är en bråkdel av den nuvarande.

Vägen dit kan vara jobbig, dock. Det finns tusen saker som måste göras och sedan finns det tusen till. Det regnar på dina finaste ägodelar och bredbandet är inte uppsagt och alla är bara dumma och oförstående. Soffan passar inte i nya boendet och tavlorna har gjort stora hål i tapeten. Hjälp!

Rätt hjälp i rätt tid

Vissa saker går inte att ändra utan måste bara hanteras. Har man samlat på sig 3752 ägodelar måste de också packas ner och flyttas med. Valde man den största och tyngsta sängen behöver den bäras nu igen och plockas isär i sina beståndsdelar. Går tapeten inte att rädda får den bytas eller betalas.

Sedan finns det guldkanter. En av de bästa är en erfaren flyttfirma på Lidingö som faktiskt både kan packa och bära samt bära in dina kära möbler och övriga saker. Det kan man vara glad för. Tänk att man kan få åka iväg till nya drömhuset och bara dirigera utan att bära!

21 Dec 2020

Vad händer om vi måste flytta isär?

En guide till olika situationer som kan uppstå.  Vad händer med barnen efter en separation ?  Hur går du till väga om du måste flytta till en annan stad? Det och många andra frågor får du svar på denna webbplats.

/shutterstock_412691482.jpg