Du tjänar på professionell flyttstädning

Det finns vissa utgifter som är värda att betala och där man, helt enkelt, får ställa kostnaden mot besväret man besparas. Ett typiskt exempel på en sådan utgift handlar om en flyttstädning och vi tänkte visa på detta genom några punkter. Vi säger att du bor i Österåker och ska flytta till Stockholm. Här är varför vi anser att du ska ta professionell hjälp med din flyttstädning och varför du ska anlita en flyttfirma:

  • Du sparar tid. En flytt tar alltid lite längre tid än vad man räknat med. Det är mycket att organisera och tänka på - hur gör du om flyttbilen inte finns tillgänglig exakt då du behöver den, hur gör du om allt inte får plats och vad sker om det exempelvis inte går att bära in soffan genom porten till den nya bostaden? Det finns många moment som kan gå fel och du har - som regel - ganska lite tid på dig att flytta.
  • Du tjänar pengar. Visst, du kommer att få betala för din flyttstädning - men faktum är att den idag är billigare än någonsin. Detta tack vare den generösa skatterabatt som kallas Rut-avdraget och där du - förutsatt att du är berättigad (kollas enkelt upp på Skatteverkets hemsida) - kan dra av halva arbetskostnaden på din deklaration. Ett belopp som dras redan på fakturan dessutom.
  • Du får ett högklassigt jobb. En flyttstädning innebär att allting ska städas och attd et ska vara väldigt grundligt. Sker inte det - ja, då kan de nya ägarna underkänna arbetet och kräva dig på pengar som ska täcka kostnaden av en städfirma. Genom att ta professionell hjälp så slipper du det bekymret och den oron. Se till att närvara - tillsammans med städfirman - vid besiktningen bara.
  • Du kan fokusera på rätt saker: Att flytta ska vara roligt och det finns alltid en positiv känsla inblandad. Se till att din flytt från Österåker till Stockholm blir så angenäm som möjligt. Du skriver, trots allt, ett nytt kapitel i ditt liv. Genom att ta hjälp med flyttstädning så kan du fokusera fullt ut på att komma på plats och du slipper återvända för en så tråkig detalj som att städa.

2 Dec 2017

Vad händer om vi måste flytta isär?

En guide till olika situationer som kan uppstå.  Vad händer med barnen efter en separation ?  Hur går du till väga om du måste flytta till en annan stad? Det och många andra frågor får du svar på denna webbplats.

/shutterstock_412691482.jpg