Dags att flytta till större lokaler

Att byta lokal medför mycket jobb. Men samtidigt innebär det förhoppningsvis att det går bra för företaget. Hur gör man då för att flytten ska gå så smidigt som möjligt för alla inblandade?

Att börja i tid är en bra början. Mycket ska göras innan allt är på plats i de nya lokalerna. Finns företaget i huvudstaden med omnejd kan man söka på nätet på komplett kontorsflytt i Stockholm. Skicka en förfrågan till de mest intressanta flyttfirmorna. Få information om tjänster och priser för att sedan bestämma vilken som passar bäst för ändamålet.

Träffa en representant för flyttfirman för att gå igenom vad som önskas. Här kan man välja hur mycket hjälp som behövs. Ofta vill man som företagare själv packa viktiga dokument och annat. Tänk på att inte packa för tungt och att märka kartongerna noga så det blir lätt att hitta när det är dags att packa upp. Kolla med flyttfirman om de har flyttkartonger att låna. Något som gör det lättare för flyttpersonalen.

Viktigt med trygghet

Det är alltid bra att höra sig för med andra som hyrt in flyttfirman för att få recensioner. För visst känns det skönt att veta att de hanterar allt försiktigt? Bra företag har alltid en försäkring som ger extra trygghet för kunden.

Att planera tillsammans med flyttfirman i vilken ordning sakerna ska flyttas kan göra det möjligt att fortsätta jobba utan stopp. Varför inte passa på att boka in flyttstädningen när man ändå håller på? Det frisätter tid för annat som måste göras.

9 Jun 2021

Vad händer om vi måste flytta isär?

En guide till olika situationer som kan uppstå.  Vad händer med barnen efter en separation ?  Hur går du till väga om du måste flytta till en annan stad? Det och många andra frågor får du svar på denna webbplats.

/shutterstock_412691482.jpg