Beställ magasinering på Lidingö inför jorden-runt-resan

På jorden-runt-resan vill du inte behöva oroa dig för dina saker som väntar där hemma. Magasinering på Lidingö gör att du kan fokusera på det som är viktigt.

Får du äntligen möjlighet att lämna Lidingö och göra den där långa jorden-runt-resan efter flera års lockdowns och reseförbud? Då funderar du säkert på vad du ska göra av alla grejer så länge. Innan pandemin hade du råd att låta lägenheten stå tom under din resa, men nu behöver du hyra ut den. Det du däremot inte vill hyra ut är dina privata ägodelar.

Magasinering på Lidingö är lösningen. Du kan förvara hela ditt bohag på en och samma plats under din resa, utan att behöva oroa dig för sakerna under tiden. En seriös aktör erbjuder tempererade, låsta och försäkrade lokaler för magasinering som gör att du kan koncentrera dig helt på att ta del av den spännande värld du besöker. Njut istället för att gå runt och oroa dig för hur farmors gamla linnedukar mår.

Så slipper du välja mellan lyxhotell och magasinering på Lidingö

Magasinering på Lidingö behöver inte heller vara särskilt dyrt. Nu när det blivit okej att ta ut marknadshyra för andrahandsuthyrning kommer du både ha råd med fina hotell när du tröttnat på backpackerlivet, och betala kostnaden för magasinering.

Så njut av livet nu, när världen äntligen öppnar upp igen. Och när du är redo för att komma hem står dina saker där tryggt och väntar. Om du ens vill ha dem längre, efter alla nya intryck din resa skänkt dig.

25 May 2022

Vad händer om vi måste flytta isär?

En guide till olika situationer som kan uppstå.  Vad händer med barnen efter en separation ?  Hur går du till väga om du måste flytta till en annan stad? Det och många andra frågor får du svar på denna webbplats.

/shutterstock_412691482.jpg